preloader image

POLITIKA PRIVATNOSTI

Prikupljamo samo neophodne osnovne podatke o klijentima koji su nam potrebni za poslovanje, analitiku i buduce opcije na sajtu. Ti podaci su nam korisni da bismo poboljšali ponudu i omogućili Vam sigurniju, udobniju I jednostavniju pretragu sajta. 

U ime “Dr Jocić - Centra za savremeno lečenje vena” obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca I da prikupljene podatke nećemo koristiti u bilo koje druge svrhe. Korišćenje naših servisa podrazumeva saglasnost korisnika da mu šaljemo email i sms obaveštenja.

Na sajtu lecenje-vena.rs nalaze se i linkovi putem kojih pristupate drugim internet sajtovima.
Napuštanjem sajta lecenje-vena.rs prestaju naša prava i obaveze iz ove Politike privatnosti. 

Savetujemo Vam da se upoznate sa Politikom privatnosti svakog sajta prilikom posete. 

Zadržavamo pravo da izmenimo politiku privatnosti bez prethodnog obaveštenja. Politika privatnosti objavljena na ovoj strani je važeća. 

Za sve dodatne informacije vezane za našu Politiku privatnosti i njeno sprovođenje možete nam se obratiti upitom na e-mail adresu info@dr-jocic.rs

KOLAČIĆI (COOKIES)

Kolačići su datoteke sa malom količinom podataka, koje se šalju u Vaš pretraživač sa web stranice, a čuvaju se na hard disku (SSD) Vašeg računara.

Kolačiće koristimo kako bismo Vam pomogli da prilagodite korišćenje interneta Vašim potrebama. Jedna od osnovnih svrha kolačića je da obezbedi pogodnosti koje će Vam uštedeti vreme. 
Kolačići ne mogu biti korišćeni da pokrenu program niti da isporuče virus Vašem računaru. Kolačići su jedinstveno dodeljeni Vama, i jedino mogu biti pročitani od strane web servera u domenu koji Vam ih je poslao. 

Možete da podesite svoj pregledač da odbije sve kolačiće ili da naznači kada se kolačići šalju. Međutim, ako ne prihvatate kolačiće, možda nećete moći da koristite neke delove našeg sajta.