Контакт

Трешњиног цвета 1ж
Нов Белград
Србија

Фиксен телефон

+381 66 488 800

Мобилен телефон

+381 66 488 800

E-мејл адреса

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Како да стигнете до нас

Од правец на автопат

Од кој било правец на автопат да доаѓате, следете го излезот Генекс – Нов Белград. Кога ќе излезете од автопат, движете се во правец на кружниот тек кај Општината Нов Белград. На кружниот тек свртете десно и на првиот семафор лево. Ординацијата се наоѓа карши ЈУ Бизнис центар во непосредна близина на хотелот Фалкенштајнер (Falkensteiner) и деловната зграда ВИГ Плаза (VIG Plaza).

Од правец на аеродром

Од правец на аеродром, преку автопат доаѓате до излезот Генекс – Нов Белград. Кога ќе излезете од автопат, движете се во правец на кружниот тек кај Општината Нов Белград. На кружниот тек свртете десно и на првиот семафор лево. Ординацијата се наоѓа карши ЈУ Бизнис центар во непосредна близина на хотелот Фалкенштајнер (Falkensteiner) и деловната зграда ВИГ Плаза (VIG Plaza). Автобуската линија која го поврзува аеродромот и овој дел на Нов Белград е 72.

Од центар на Белград

Од центар на Белград е потребно да продолжите право по симнувањето од Бранков мост. Поминувате покрај ТЦ Ушќе, Палата Србија и на семафорот кај ЈУ Бизнис свртете десно. Ординацијата се наоѓа карши ЈУ Бизнис центар, во непосредна близина на хотелот Фалкенштајнер (Falkensteiner) и деловната зграда ВИГ Плаза (VIG Plaza). Автобуските линии кои доаѓаат од центар на Белград и застануваат во непосредна близина на ординацијата се: 16, 65, 72, 75 и 77.


Центарот е основан од страна на васкуларниот хирург д-р Дарио Јоциќ по долгогодишно искуство и од желба на пациентите од овој дел на Европа да им ги овозможи сите светски, современи, минимално инвазивни методи на лекување на проширените вени.

КЛИНИКА


Трешњиног цвета 1ж 
Нов Белград, Србија

+381 66 488 800

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

ИНСТАГРАМ


@dr.jocic.lecenje.vena


Website by mzlaki-logo Studio Mzlaki