ФотоЦентарот е основан од страна на васкуларниот хирург д-р Дарио Јоциќ по долгогодишно искуство и од желба на пациентите од овој дел на Европа да им ги овозможи сите светски, современи, минимално инвазивни методи на лекување на проширените вени.

KLINIKA VARIS


Трешњиног цвета 1в
Нов Белград, Србија

+381 11 7704757

+381 11 7704758

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

ИНСТАГРАМ


drdariojocic
drdariojocic
drdariojocic
drdariojocic
drdariojocic
drdariojocic
drdariojocic
drdariojocic
drdariojocic
drdariojocic
drdariojocic
drdariojocic
drdariojocic
drdariojocic
drdariojocic


Website by mzlaki-logo Studio Mzlaki