preloader image

LASERSKI TRETMAN KAPILARA

U Centru za savremeno lečenje vena, dr Dario Jocić koristi najsavremeniju opremu za lečenje i uklanjanje kapilara. Pacijentima u Srbiji dostupan je laser za uklanjanje kapilara uz upotrebu VeinViewer tehnologije, koja omogućava hirurgu da pre, tokom i nakon intervencije izbegne sve potencijalne komplikacije. Kombinacija VeinViewer tehnologije i laserske neinvazivne metode omogućava pacijentima bezbolan oporavak i brz povratak svakodnevnim aktivnostima.


KAKO SE IZVODI INTERVENCIJA?

Intervencija se izvodi bez anestezije i praktično je bezbolna. Uz pomoć VeinViewer-a se identifikuje osnovni uzrok zbog koga su kapilari nastali. Nakon identifikacije, kapilari se tretiraju laserom.


OPORAVAK

Nakon ove intervencije nije potreban oporavak. Ne zahteva se nošenje elastičnih čarapa, zbog čega se pacijenti odmah mogu vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima, uključujući i odlazak na posao.


KADA REZULTATI POSTAJU VIDLJIVI?

Odmah nakon intervencije rezultati su vidljivi, ali za pun rezultat je potrebno vreme. Najčešće je potrebno više intervencija, nakon kojih se postiže zadovoljavajući rezultat.